Is the board playing up for you

Discussion in 'Living in Cancun' started by Steve, Nov 8, 2008.

  1. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    17,110
    Likes Received:
    4,437
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +6,474 / 11
    The board has seemed really patchy the last couple of days. Sometimes taking an age to load a page and sometimes as fast as usual.

    Anyone else experiencing this?
     
  2. Canadian Dos Equis fan

    Canadian Dos Equis fan Cancuncare's Most Interesting Man Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    3,566
    Likes Received:
    85
    Location:
    Calgary, Alberta Canada
    Ratings:
    +175 / 0
    yup and it makes me log back in as well on occasion. Might be time to run that upgrade you mentioned a few weeks ago.
     
  3. Michael F.

    Michael F. Moderator/1st CC Member Registered Member

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Messages:
    4,033
    Likes Received:
    0
    Location:
    TX
    Ratings:
    +1 / 0
    been going on for me for at least a week. sometimes frustrating.
     
  4. LadyLegs

    LadyLegs Guru Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    Ratings:
    +1 / 0
    been real slow for me this past week.
     
  5. RiverGirl

    RiverGirl Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Up and down for me too. It's making me login directly sometimes, not other times.
     
  6. mixz1

    mixz1 Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    And it's not indexing read vs. new posts correctly.
     
  7. janie

    janie Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    For the past week the board has been excruciatingly s-l-o-w ... [​IMG]
     
  8. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    17,110
    Likes Received:
    4,437
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +6,474 / 11
    Thanks, will have a word Monday when the decent techs get in rather than the weekend staff.

    The issue is definitely server resources not the forum software so I'm not sure why the log in problems or indexing read or new posts are occurring. From past issues I know that on occasion the forum is subject to malicious attacks from time to time which attempt to overload the server, possibly that is going on again.

    Dos equis fan, the changes I mentioned a while back are not really an upgrade it is switching to a whole different system and not something I can do easily or without a lot of thought and planning. That said I really ought to think about it some more.
     
  9. seriouslysillygirl54

    seriouslysillygirl54 Enthusiast Registered Member

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Location:
    columbus, ohio
    Ratings:
    +0 / 0
    It would not let me log in at all...........it kept telling me my log in was wrong.....then e-mailed me a new password.....then I tried to log in with the new password it told me my log in was wrong.....tried the old one and it worked fine....go figure....
     
  10. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    17,110
    Likes Received:
    4,437
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +6,474 / 11
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice